Over ons

Over ons2018-12-09T20:08:15+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Wij zijn in het bezit van het vakbekwaamheidsdiploma Besluit Houders van Dieren – honden en katten

Sinds enige jaren zijn wij verknocht aan de Cane Corso. Een gezonde en ras-typische Cane Corso is ons uitgangspunt. We fokken daarom uitsluitend volgens de gestelde regels en eisen van de Raad van Beheer. Dit houdt in dat de honden altijd, voor ze een nest krijgen, gecontroleerd worden op HD en ED.  Onze pups verlaten het nest altijd pas vanaf 8 weken, nadat ze gechipt zijn door de Raad van Beheer en gecontroleerd en gevaccineerd zijn door een dierenarts. Onze pups verhuizen met een koopcontract.

Het karakter van de honden is minstens zo belangrijk! Onze pups worden daarom altijd in huis geboren en grootgebracht. Hierbij proberen we ze zoveel mogelijk prikkels mee te geven die in hun verdere leven van belang zijn. Zo komen onze pups in aanraking met kinderen, andere honden, paarden, huiselijke geluiden en bezoek. Op deze manier leggen we de basis voor een sociale huishond, die uitstekend kan functioneren in de maatschappij waar u als eventuele nieuwe eigenaar wel op moet voortborduren natuurlijk!

Ook het uiterlijk van de Cane Corso mag niet vergeten worden. We proberen zoveel mogelijk de ras-typische uiterlijke kenmerken van de Cane Corso terug te laten komen in onze honden. Onze honden winnen regelmatig op shows en meerdere honden zijn in het bezit van een Nederlandse kampioenstitel. Mijn dochter Sevienne van den Hoeven doet de handling met de honden. Hiervoor gaat zij regelmatig naar ringtraining. Ziet u ook graag uw hond een keer op een show lopen en wilt u dit zelf niet doen dan kan Sevienne uw hond voorbrengen.

We zien het als onze taak om voor de pups een passend nieuw huis te vinden, we adviseren graag in de match op basis van karakter van de pups. We vinden het prettig om vooraf kennis te maken. Voor een kennismaking met onze Cane Corso’s kunt u het beste telefonisch een afspraak maken.

~ Sandra Vork ~

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.