Opvang

Opvang2021-09-13T19:40:37+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

DE MAANDEN SEPTEMBER EN OKTOBER HEBBEN WIJ GEEN KENNELS MEER VRIJ VOOR OPVANG.

Zoekt u een logeeradres in het midden van het land? Sinds 2020 bieden wij kleinschalig opvang aan voor de Cane Corso. Vaak horen wij dat de Cane Corso niet geaccepteerd wordt in pensions en dat maakt het lastig om een goede plek te vinden voor uw trouwe viervoeter.

Wij fokken sinds 2015 met de Cane Corso en hebben veel verstand van het ras. Liefdevolle opvang en kwaliteit staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij zijn in het bezit van het diploma honden en kattenbesluit. Of u nu opvang nodig heeft voor 1 nacht of voor een langere periode, wij zullen er alles aan doen om uw hond de liefdevolle verzorging te geven die bij hem/haar past.

Heeft u hierin persoonlijke wensen laat dit ons dan gerust weten.

Voor de honden is een mand met een vetbed beschikbaar, mocht u uw hond zijn eigen kussen mee willen nemen dan kan dit ook. De honden gaan bij ons alleen in een kennel, mocht zijn/haar maatje ook meekomen naar de opvang dan kunnen ze samen in de kennel. Indien uw hond sociaal is kan hij/zij met een ander honden op de speelwei spelen.

Wij voeren de honden kwaliteitsvoer. Het is ook mogelijk uw eigen voer mee te brengen.

LET OP ! De entingen moeten minimaal 2 weken voor aankomst zijn gegeven. De neusspray is al werkzaam met 3 dagen en is 1 jaar geldig.

Vergeet u echter niet dat wij onmogelijk huis en gezin voor de dieren kunnen vervangen. Zo kan het gebeuren dat een dier magerder wordt door het spelen met andere honden. Het is voor de honden erg leuk en goed om in een roedel te leven. Dit is helaas niet zonder risico, het kan gebeuren dat, ondanks de toezicht, tijdens bijvoorbeeld het spelen uw hond zich verwond. Wij overleggen altijd met u of hier verdere acties op ondernomen moeten worden.

Reserveringsformulier
Huisregels
Prijzen
Fotoboek
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.