Gastgezin

Gastgezin2021-05-08T15:37:23+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Voor It’s Me Promessa di Futuro ben ik op zoek naar een gastgezin. It’s me (Indy) is een teef met een pittig karakter. Ze kan hier in de kennel niet goed met de andere honden.

Een huisje zonder andere honden is dus echt een pre, eventueel een reu zou nog kunnen maar dan moet wel de klik er zijn. Ze is zeer sociaal naar mensen. Indy zit bij ons in de kennel maar ze is ook gewend om binnen te leven, ze kent de basiscommando’s. Aan het wandelen zonder trekken moet wel gewerkt worden.

Indy zou het best tot haar recht komen bij iemand waar ze heerlijk buiten kan ravotten, een plek waar ze de ruimte heeft om haar energie kwijt te kunnen. Mocht je met haar willen werken dan is ze hier zeker ook voor geschikt. Heeft echte werkdrift.

Verder heeft ze een hoog knuffelgehalte, is ze gezond en is ze heel lief!!

De planning is om met Indy 2 nestjes te fokken. Indy is voor onze kennel heel belangrijk.

Uit de door ons gefokte combinaties willen wij meestal graag een teef of reu aanhouden. Aangezien we het belangrijk vinden dat de meeste van onze honden in huiselijke kring opgroeien en de aandacht krijgen die ze nodig hebben zijn we op zoek naar gastgezinnen.

Wat houdt het precies in.

De hond komt bij u wonen maar blijft eigendom van de fokker. Alle kosten voor voer, cursus, dierenarts enz. komen voor uw eigen rekening. Alle kosten omtrent het fokken en het nest komen voor rekening van de fokker.

Indien het een reu betreft dan bent u de hond een paar keer een paar dagen kwijt voor het dekken.

Indien het een teef betreft dan komt de hond maximaal 2 keer in zijn leven ca. 8 weken naar ons toe om haar nest te krijgen (In goed overleg is het eventueel mogelijk dat de teef bij de gastouder haar nestje krijgt) Als de pups het nest hebben verlaten dan gaat de teef weer terug naar het gastgezin. Tijdens de hele periode betrekken we u (indien gewenst) bij het hele proces. Na het afgesproken aantal nestjes wordt de teef overgeschreven op uw naam en blijft de teef de rest van haar leven bij u wonen.

Indien u interesse heeft dan kunt u contact met mij opnemen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.