Gastgezin

Gastgezin2018-11-12T13:20:23+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Voor een pup uit de combinatie Arien x Jarek zijn we op zoek naar een lief gastgezin.

Deze pup wordt rond januari 2019 geboren en mag in maart vertrekken naar zijn/haar nieuwe huisje. Heeft u interesse dan hoor ik het graag.

 

 


Uit de door ons gefokte combinaties willen wij meestal graag een teef of reu aanhouden. Aangezien we het belangrijk vinden dat de meeste van onze honden in huiselijke kring opgroeien en de aandacht krijgen die ze nodig hebben zijn we op zoek naar gastgezinnen.

Wat houdt het precies in.

De hond komt bij u wonen maar blijft eigendom van de fokker. Alle kosten voor voer, cursus, dierenarts enz. komen voor uw eigen rekening. Alle kosten omtrent shows, het fokken en het nest komen voor rekening van de fokker.

Indien het een reu betreft dan bent u de hond een paar keer een paar dagen kwijt voor het dekken. Indien wij er ook shows mee lopen dan komen we hem voor de show ophalen en na de show weer terugbrengen.

Indien het een teef betreft dan komt de hond maximaal 2 keer in zijn leven ca. 8 weken naar ons toe om haar nest te krijgen (In goed overleg is het eventueel mogelijk dat de teef bij de gastouder haar nestje krijgt) Als de pups het nest hebben verlaten dan gaat de teef weer terug naar het gastgezin. Tijdens de hele periode betrekken we u (indien gewenst) bij het hele proces. Ook voor de teef geldt als wij er shows mee gaan lopen dat we de teef voor de show ophalen en na de show weer terugbrengen. Na het afgesproken aantal nestjes wordt de teef overgeschreven op uw naam en blijft de teef de rest van haar leven bij u wonen.

U kunt in aanmerking komen als u niet meer dan 30 minuten rijden bij ons vandaan woont. Indien u interesse heeft dan kunt u contact met mij opnemen. Woont u toch verder weg en wilt u toch graag gastgezin zijn neem dan contact met mij op om naar eventuele mogelijkheden te kijken.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.