Gastgezin

Gastgezin2020-03-08T12:13:57+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Voor Catelyn Stark (Caty) zijn we op zoek naar een heel lief gastgezin. Caty is een dochter van onze reu Paco. Caty heeft een fantastisch karakter en is lief tegen mens en dier. Daarnaast is ze ook nog eens erg knap en leergierig!! Kortom ECHTE Cane Corso’s ……..

We plaatsen onze oudere gastgezin honden alleen bij mensen die verstand hebben van het ras en waar geen andere honden wonen.

Hieronder staat omschreven wat een gastgezin inhoud.

Uit de door ons gefokte combinaties willen wij meestal graag een teef of reu aanhouden. Aangezien we het belangrijk vinden dat de meeste van onze honden in huiselijke kring opgroeien en de aandacht krijgen die ze nodig hebben zijn we op zoek naar gastgezinnen.

Wat houdt het precies in.

De hond komt bij u wonen maar blijft eigendom van de fokker. Alle kosten voor voer, cursus, dierenarts enz. komen voor uw eigen rekening. Alle kosten omtrent shows, het fokken en het nest komen voor rekening van de fokker.

Indien het een reu betreft dan bent u de hond een paar keer een paar dagen kwijt voor het dekken. Indien wij er ook shows mee lopen dan komen we hem voor de show ophalen en na de show weer terugbrengen.

Indien het een teef betreft dan komt de hond maximaal 2 keer in zijn leven ca. 8 weken naar ons toe om haar nest te krijgen (In goed overleg is het eventueel mogelijk dat de teef bij de gastouder haar nestje krijgt) Als de pups het nest hebben verlaten dan gaat de teef weer terug naar het gastgezin. Tijdens de hele periode betrekken we u (indien gewenst) bij het hele proces. Ook voor de teef geldt als wij er shows mee gaan lopen dat we de teef voor de show ophalen en na de show weer terugbrengen. Na het afgesproken aantal nestjes wordt de teef overgeschreven op uw naam en blijft de teef de rest van haar leven bij u wonen.

Indien u interesse heeft dan kunt u contact met mij opnemen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.