Gastgezin

Gastgezin 2017-10-25T13:27:08+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Uit de door ons gefokte combinaties willen wij meestal graag een teef of reu aanhouden. Aangezien we het belangrijk vinden dat de honden in huiselijke kring opgroeien en niet in kennels zijn we op zoek naar gastgezinnen.

Wat houdt het precies in.

De hond komt bij u wonen maar blijft eigendom van de fokker. Alle kosten voor voer, cursus, dierenarts enz. komen voor uw eigen rekening. Alle kosten omtrent shows, het fokken en het nest komen voor rekening van de fokker.

Indien het een reu betreft dan bent u de hond een paar keer een paar dagen kwijt voor het dekken. Indien wij er ook shows mee lopen dan komen we hem voor de show ophalen en na de show weer terugbrengen.

Indien het een teef betreft dan komt de hond maximaal 3 keer in zijn leven ca. 8 weken naar ons toe om haar nest te krijgen (In goed overleg is het eventueel mogelijk dat de teef bij de gastouder haar nestje krijgt) Als de pups het nest hebben verlaten dan gaat de teef weer terug naar het gastgezin. Tijdens de hele periode betrekken we u (indien gewenst) bij het hele proces. Ook voor de teef geldt als wij er shows mee gaan lopen dat we de teef voor de show ophalen en na de show weer terugbrengen.

U kunt in aanmerking komen als u niet meer dan 40 minuten rijden bij ons vandaan woont. Indien u interesse heeft dan kunt u contact met mij opnemen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.