Blog Puppies Amaretti

Blog Puppies Amaretti2019-06-09T07:14:28+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Met dit blog wil ik iedereen die interesse heeft op de hoogte houden van de ontwikkeling van Amy en haar puppy’s.

9 juni 2019:

Groeien……….

We hebben nog een grijs teefje beschikbaar, dus mocht je interesse hebben in een teefje uit deze combinatie laat het me dan even weten.

6 juni 2019:

4 dagen oud!    Druk, druk, druk…… ik probeer iedereen voorlopig via dit blog op de hoogte te houden omdat het individueel appen met iedereen heel veel tijd kost. Amy heeft zo goed als geen melk dus we moeten de pups 6x per dag flessen. In de nacht flessen we 1x. Dit kost erg veel tijd. Maar…. de pups groeien heel goed dus ik ben dik tevreden. Ik zal proberen van het weekend wat mooie foto’s te maken.

We hebben nog een grijs teefje beschikbaar, dus mocht je interesse hebben in een teefje uit deze combinatie laat het me dan even weten.

4 juni 2019:

De pups doen het goed. Er is uit dit nest nog een teefje beschikbaar. Er stonden veel mensen voor een reu op de wachtlijst en de reuen waren in de minderheid.

Dus mocht je interesse hebben in een teefje uit deze combinatie laat het me dan even weten.

2 juni 2019: 12 pups geboren

Iets sneller dan verwacht. Amy begon op 1 juni wel wat te hijgen maar omdat het ook warm was dachten we niet dat het weeen waren. Achteraf bleek dit wel zo te zijn. De eerste pup is om 06:15 geboren. Ik hoorde beneden wat gestommel en ging toch maar even kijken. Zat Amy op de bank met een pup in haar bek. De volgende pups kwamen in een razend tempo achter elkaar. Nummer 11 is rond 11:30 geboren en op de laatste hebben we 2 uur moeten wachten. Amy is een goede moeder en alle 12 pups doen het goed.

1 juni 2019

Amy slaapt heel veel maar is toch ook nog geregeld buiten te vinden, waar ze al met heel veel overgave haar nest aan het bouwen is. Ik heb het gevoel dat ze toch 1 dezer dagen gaat bevallen. Als ik reken vanaf de eerste dekking dan zijn de pups vandaag 58 dagen en zouden ze mogen komen. We houden haar goed in de gaten

31 mei 2019

Vanmorgen zijn we bij de dierenarts geweest voor een röntgenfoto. Nou…. Amy (en wij ook) kan aan de slag want er zijn een hoop puppy’s geteld. Door het grotere aantal is exact tellen altijd lastiger.

Voor degene die het leuk vinden, hieronder de foto

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.