Home2021-09-28T14:12:34+00:00


BESCHIKBAAR:

VOOR SIMBA ZIJN WE OP ZOEK NAAR EEN GOED THUIS!! INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

DAARNAAST ZIJN WIJ OOK OP ZOEK NAAR EEN GASTGEZIN VOOR EEN TEEFJE.


GRAAG NODIGEN WIJ U UIT VOOR EEN BEZOEK AAN ONZE KENNEL

Voor een vrijblijvende kennismaking met ons en onze honden kunt u een afspraak maken 06-50670138

DE GEZONDHEID EN HET KARAKTER VAN DE HONDEN IS VOOR ONS EN TOEKOMSTIGE BAASJES VAN UITERMATE GROOT BELANG.

Maar ook het uiterlijk, de rastypische Cane Corso, staat centraal. Onze Cane Corso’s zijn daarom regelmatig op shows te vinden. Daarnaast gaan wij regelmatig naar ringtraining, cursus en naar het bos voor een stukje ontspanning.

Bedenk bij het kopen van een Cane Corso of het karakter van de hond wel bij je past. Verdiep je hier goed in. Je koopt namelijk geen schattige, lieve hond maar een op en top waakhond!!

Wij verbazen ons regelmatig over de pups die te koop staan op marktplaats. Deze pups (zonder stamboom) worden heden ten dage aangeboden voor bedragen tussen de 1.000,– en 1.500,– euro (lees goed: ZONDER STAMBOOM). Deze ouderdieren zijn zelden getest op HD en ED en zijn geenszins rastypisch. Het is jammer dat het rastypische van de Cane Corso hierdoor verloren gaat. Een goede fokker is aangesloten bij de rasvereniging en zal zijn best doen een gezonde, rastypische Cane Corso te fokken.  

De Dutch Cane Corso Association (DCCA) behartigt de belangen van de Cane Corso Italiano in Nederland. Dit doet zij door het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van het ras, het proberen te voorkomen en bestrijden van erfelijke gebreken en het bevorderen van het contact tussen fokkers en liefhebbers van de Cane Corso. Ook geeft zij voorlichting, organiseert zij workshops, lezingen en evenementen. Bovenop al deze activiteiten geeft zij maandelijks een nieuwsbrief uit voor al haar leden.
Zij biedt u op haar website een breed scala aan informatie rondom de Cane Corso Italiano. Ga hier naar de site www.canecorsovereniging.nl

Wij stimuleren al onze (toekomstige) puppy kopers zich aan te sluiten bij deze vereniging om zo meer betrokkenheid te creëren bij ons prachtige ras.

BIJ DE DUTCH CANE CORSO ASSOCIATION (DCCA), EEN VERENIGING VAN EN VOOR FOKKERS EN LIEFHEBBERS VAN DE CANE CORSO ITALIANO EN HAAR WERKGROEPEN VOELT U ZICH ALS LIEFHEBBER VAN DIT RAS DIRECT THUIS!